torstai 23. huhtikuuta 2015

Fyssarikäynti ja kipuilua.

Sattuu sattuu......Nyt on kyl taas kipu kohdillaan tos "kädessä" eilisen fyssarin jäljiltä. Toivottavasti tää on nyt sitten sitä tervettä kipua. Pakko se on kyl särkylääke ottaa tähän kipuun, ei auta..

Fyssari sanoi et lapaluusta kallonpohjaan on aikalailla.....valmista kauraa. Aika monesta kohtaa kun se paineli, ni vohlas tonne ohimolle saakka. Tiistaina olis uus käynti ja sain lääkärinkin kirjoittaan mulle lähetteen, ni saan ne käynnit vähän edullisemmin. Toivotaan et alkaa nyt sit viimeistäs auttamaan. Pään leviämisprosentti kasvaa kasvamistaan...

Ja kiitokset Shalaalle Lucan kaitsemisesta.

Eilen Sannakin kävi pitkästä aikaa ja olikin jonkun vert höpöteltävää. Niska alko taas jäkittää iltapävällä ja istuinkin sellaset...pari-kolmetuntia tossa nojatuolilla vaihdellen niskan taa foamrolleria ja kylmägeelipussia. Illemmalla lähin Kirkalle kattoon Tempation islandia ja kaffetteleen.

BatmanBatmanBatmanBatmanBatman.
Kirkalta 22 jälkeen kotiin ja suihkun kautta  nukkumaan.

Tänäpä aamusti veljeni Osku tuli nuohoon tota takkaa. Parit pelit myös Lucan kanssa tabletilla :)


Alunperin oli tarkotus tänään mennä salille, mut toi hartia-niska-rintablaablaa on kyl niin saatanan kipee taas, et jää haaveeksi.

Viikonloppuna sunnuntaina on Porin mikkolan Prisman pihalla Porin vahvin- kilpailut. Ja sinne vaan kaikki mukaan katsomaan!! :)  Tovotaan, et on komia ilma. Sinne kannustamaan vanhempaa veljeä ja kuvailemaan kanssa.

Perkele, omiin kisoihin on aikaa alle 3kk ja mun tukkipunnerrukseni on kohtalaisen heikolla mallilla....Saatanan saatana :S Niin piti sinne Turkuunkin Voimakadulle lähtee niitä kevyempiä atlaskiviä kokeilemaan...Saas nähdä nyt sitten, et koska sinnekään uskaltaa lähteä repimään.

Huoh.

Nyt kuitenkin vähän ihmisöintiö ja kohtapuoliin lähen viemään Lucaa kerhoon :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti