tiistai 14. huhtikuuta 2015

40 000 rikki!!! Ja kaikkea muuta.

Blogiini on siis luettu jo yli 40 000 kertaa! Hiukan siisti homma, kiitokset kaikille Teille lukijoille :)

Perjantaina oltiin koko poppoo SHOPPAILEMASSA. Kyllä.

Yleensä jos lähden shoppailemaan, ni saaliina on aina jotain Lucalle tai elukoille. Joskus ehkä Peppekin saa jotain tai sitten jotain tänne kämppään. Itelleni en jotenkaan vaan osaa ostaa mitään ja toiseks, mulla menee heti hermo vaatekaupoilla. Siks yleensä tilaan aina mun kaikki vaatteet. Nyt kuitenkin ostin itelleni 6 paitaa ja tarttupa yks karaokelevykin mukaan. Siis what?? Ostin itselleni vaatteita, kaupasta. Nojoo, yhtäkään en sovittanut. Ei hermot kestä sellasta touhua sitten lainkaan. 3 paitaa HM:stä ja 3 paitaa New Yorkerista. NY:sta ostamat t-paidat oli kyllä miesten osastolta, mut eniveis. oli komiat :) Nii ja näin siellä niin rumat legginsit, et ne oli melkeen jo hienot :D Ostin nekin. KEsällä ehkä voin laittaa ne tohon pihaan.....Pitkän paidan kanssa ne vois ehkä mennä jossain kauppareissullakin....

Toi valkonen pitkä, vähän läpikuultava toppi on yks uusist paidoista. Nii ja uudet arskat!

Tossa yks uusista t-paidoista. Luca vähän...poseeraa :D

Ja tattadadaa, tässä nää hienon rumat pökät :DD
Lauantaina lähettiin Peppen kanssa ekstempore-hörpylle. Alkuehtoo oltiin tässä kotona ja sitten Pihla Pubiin. Peppe jatko sieltä matkaa Keskustan yöelämään. Oli ihan jees ehtoo.

Sunnuntai meni tietty taas makoillessa....Perkele.

Eilen maanantaina ajoin ekan kerran autoa sen jälkeen, kun toi käsi meni paskaksi. Kaupassa kun käytiin Lucan kanssa ni olin ihan tottumuksesta nostamassa kauppakasseja oikealla kädellä. Vann empä sitten nostanut....Huoh. Eilen ehtoolla poikkesin myöskin pitkästä aikaa Kirkan  tykönä. Siinä höpöteltiin ja mä kaffittelin.

Tänään uskaltauduin myöskin salille.....Kevyen jalkareenin kävin vetämässä Etukyykkyä, ojennukset ja koukistukset. Etukyykkyä tein 70 kiloon asti,  mutta sitten tohon olkapäähän tuli pientä painetta ni lopetin sen siihen. Torstaina ois tarkotus mennä taas salille. Vähän on auki vielä, et mitä sillon jumppailen mut katsotaan :)

Nyt on pakko lopettaa kirjoittaminen tältä erää ja alkaa kattoon GAME OF THRONESIA!!!


4 kommenttia:

 1. Kiitos shampoosta...kokeilin :) ja perille tuli ;)

  VastaaPoista
 2. Ollos hyvä :) JA se on tosiaan sitä syväpuhdistavaa ni älä ihan jokapäivä käytä :)

  VastaaPoista
 3. Onnea hurjasta lukukertojen määrästä! :-)

  -Eeva

  VastaaPoista