keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Vuoden eka ulkocardio!

Nukuttiin Lucan kanssa harvinaise pitkään, yli kymmeneen O_O Sen huomas kyllä, koska selvästi tuli nukuttua liikaa, niin ekan kerran iski väsymys ihan muutaman tunnin päästä heräämisestä...Noh, huomenna on herätys aikaisemmin, siittä myöhemmin lisää.

Meen mama tuli puoliltapäivin poikkeamaan. Juotiin kahvia ja höpöteltin paljon ruoasta ja sensellasista.

Peppe kun tuli kotiin, niin lähettinkin Pihlavaan. Peppe meni salille ja mä menin Lucan kanssa meen Sanna luo cardioimaan. Ihan mahtavaa oli pitkästä aikaa jumppailla pihalla!!! 40min treeni vedettiin ja huomas kyllä, et on aerobinen jäänyt vähemmälle, kun meinas iteltäkin loppua kunto kesken...Jalkacardion jälkeen mentiin viel sisälle tekeen inan vajaa puolentunnin vattareeni.


Pu-pu-Pulla-Pullava,


Sanna ja Lissu :)
Hyvä mieli jäi reenistä. Sannalta kun lähettiin niin Peppe ja Luca kotiutu, ni menin kaverille vähän venuttelemaan ja foamoimaan selkää ja jalkoja. Teki kyllä gutaa! Tarvis muistaa tota venyttelyä tehä ihan päivittäin...Se vaan tuppaa aina jäämään kun on mukamas niin kiire...


Huomenna vien Peppen aamulla töihin ja sitten ois tarkotus siinä 9 aikaan mennä salille meen Sanna kanssa. Itel kyllä eilisestä setistä ojentajat ja haukkarit aika pumpissa...Et katotaan nyt sitte et mitä reeniä vedetään huomenissa :)

Pari ruakakuvaa!


Kyllä rahkaki vaan niin hyvää on marjojen ja banaanin kanssa <3


Nyt käyn viel savuilla ja sit pikku hiljaa unille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti