sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Kuolan valumista ja lajeja.

Niin se viikonloppu tuli ja meni, taas.

Perjantaina Luca meni Peppen porukoille yöksi. Piti siis mennä to-pe, kun mulla piti olla se työhaastis perjantaina. Noh, pääsipä hän sinne sitten kuiteskin..Perjantaina ei touhuiltu mitään kauheen erikoista. Jaa mutta sulkkista kävin pelailemassa pitkästä aikaa ja olikin ihan kivaa taas :) useammin tarvis kyllä päästä....

Illemmalla Kirka, Mika ja Sannakin poikkes.


Pe oli mättöfiilis ja tein tortilloja...Kaalinlehti"pohjalla" :)

Olin laiska ja ostin sipulikuutioita pakastealtaasta :D


FatCat vartiossa..

On toi pekoni sen vert rasvasta, et ei tällä ketoosillakaan siitä paljon nauti noin pelkästään. Vaikka "kuivaan" ne aina paiston jälkeen :D Prosessoitua rasvaa, hyihyi.

Puksu a.k.a Gremling..


Ompas muuten ihanaa, kun on taas luurissa toimiva kamera!!!! Tulee kuvailtuakin vähän enemmän, vaikka nää aika turhia kuvailuja osiltaan onkin ;D Mun mielestä silti kiva, et on vähän kuviakin näin tekstien lomassa. Vai mites on? Asetuksiin en oo viel perehtyhnyt, minkä varmaan tosta laadusta kyllä huomaa....Noooooooo.....


 Lauantaina poikkesin Kirkan tykönä ja sitten lisäks vähän siivoilua. En oo vieläkään saanut tota makkari/vaatekomero-osiota mihinkään järkevään kuntoon...Ugh.

Tehtiin Lucan kanssa "käärmekylä"....Tai joku sellanen.... :D


Illemmalla poikkesin vanhan kaverin kanssa kahvilla Pihla pubissa. Oli kiva nähä ja höpötellä pitkästä aikaa. Samalla tuli lauleskeltua pari biisiä. Kotin taisin tulla puolenyön tienoilla.


 Tänään meinasin todenteolla sortua ketoosini kanssa.....Lucan synttärit part. 1. Peppen vanhemmat ja veli perheineen tuli ja Peppen mutsi toi mukanaan täytekakun, suklaakuivakakun ja kinkkupiirakkaa....Kyl saatana sanon, et otti aika koville kieltäytyä. Siinä kuitenkin onnistuin ja oonkin aika ylpeä. Mun selkäranka on kuitenkin ollut viimoset.....puolisenvuotta ihan tiimarikamaa. Tän päiväsen koitoksen jälkeen voisin antaa itelleni arvonimen "rautaranka" :D Hohhoh, kylläpäs väsyttää. Nauroin ääneen TAAS omaa typerää juttuani.

Aaaaaqrrgghhhhh............

Mä popsein sitten paprikaa ja vähän mehukeittoa kyytipojaks....Vihree paprika ois ollu parempi valinta tähän ketoosiin, mut eipä ollut Valintatalon valikoimissa. Ens kerralla sitten!
Ketoosista sen vert, et paino on hyvin lähtenyt nyt putoomaan. Samaa rataa kun jatkuu vielä sen 7-8 kiloa ni avot. Siitä sitten sillä "normi"linjalla viel hiukan pois. Mut jos mä pystyin kieltäytyyn noista kakuista, ni kovin paljoa isompaa ongelmaa ei luulis tulevan............

Sitten....Tän päivän lajitreeni. Merkkarissa kokeilin irrotusta ja siihen tuli nyt ykköseksi 285 kiloa. oon tyytyväinen, mutta kyl  se 300kg sielt tulee......Se on kivan pyöreä luku kuitenkin ;)


Kävelyssä kokeilin myöskin maksimia, 255 kiloa. Vajaan metrin matkan sillä kävelin. Muuten ois päässyt vähän viel eteenpäin, mut polvet ei ollut samaa mieltä. Polvituet nyt seuraavana hankintalistalla siis. En aatellut, et olsin sellasia tarvinnut vielä pitkään aikaan, kun ei noi painot kuitenkaan mitään ihan järkyttävän isoja ole viel ollut. Kyl tollanen vajaa 300 kiloa niskan päällä silti laittais jonkun muunkin polvet vähän veteläksi. Ehkä. Ja kiitos Petterille (taas) "piiskaamisesta" :)

Lisäks vähän tukkia, mut puhti meni aikalailla tohon merkkariin, niin se oli vähän sellasta diipadaapailua. Ens kerralla tukki ekana perkele. Tukilla 3 sarjaa, 5,3 ja 1. n. 40-45 kilolla.

Ja kiitos Salla, kun otit Lucaa sinne leikkimään, et pääsin salille!

Huomenna ois Lucalla 5v neuvola ja kerho heti siihen perään :)

Nyt oon sen vert poikki, et jää vattikset kyl tekemättä. Leukoja taidan jaksaa vetästä sen yhen sarjan vielä ja sit on aikalailla tää päivä pulkassa. Ja muistakaa arvonta! ----> Täällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti