sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Edellistäkin paremmat treeni!!

Tänäpä kun Levolle mentiin, niin en viel ollut varma, et tekisinkö jalat vai mavea. Lauantaina kuitenkin tarkotuksena vetää lajitreeniä, joka suht jalka/selkäpainoitteinen.. Mutta, koska yleensä en selkää saa niin kipeäkis treenamalla kun jalkoja, ni päätin vetää mavea. Ja onneks pääti. Tulos nousi! Ihan sikahieno tunne...Viime enkka nous ekan kerran pukkien päältä. Nyt tää uus enkka, eli 140 kiloa nous ihan maasta asti. Sellanenkin ero, että yleensä oon noita maksimeja koittanut aina 5 kilon nostoilla. Nyt tein kympin nostolla. 135kiloa en oo siis edes koittanut. Lisäks tein kulmasoutua levytangolla 4x12 40kg ja ylätaljaa kahvalla 4x12 30-40kg.
Nyt oon tässä pohtinu sitäkin, et taidan varata ajan fyssarille. Toi selkä on ihan järkyttävän iso ongelma ja se aiheuttaa sitten kaikkea muuta..Nytkin on pieni hedeikki päällänsä ja oikeastaan koko viikko on ollut sellasta "särkeekö pää vai eikö". Paikat pahasti jumissa taas ja se tuntuu ihan tuolla kaulan lihaksessa asti. Hieroja kun käy niin se auttaa isompiin vaivoihin ja selkäkin avautuu hyvin hetkeks, mut sit aina tää 1-2vk ennen seuraavaa kertaa on oikeesti aika tuskaa. Nytkin kun istun tässä sohvalla ensin asennossa x niin pakko vaihtaa asentoon y koska selkä särkee.. Nyt krinnaa pahasti myös ihan niska ja hartiat ja ihan tonne kallonpohjanlihaksiin asti. JA tää on siis KOKOajan samanlaista. Ja nyt kun oon koittanut viel keskittyä tohon selkään ja sen huoltamiseen etc ni vitut mitään apua ole. Alkaa turhauttaa kyl tää selkä. Ihan huolella. Pakko tälle on nyt jotain uutta anakin kokeilla, ei voi kovin haitaks ainakaan olla.


Aah <3 RUAKAA.
Mun on varmaan pakko mennä ostaan lisää sitä minihiilarileipää.  Mul on syömisten säännöllisyys mennyt ihan vituiks tässä ketoosin aikana. Toi leipä helpottaa sitä niin, et tulee syötyö heti aamulla, koska se on helppo tehä. Mä kun en jaksa aamulla heti alkaa väsäämään mitään ihmeempää, eikä tekis mieli heti mitään munakastakaan vetää. Parempi vetää se kolmenhiilarin leipä, saati olla syömättä "hyvässä lykyssä" iltapäivään saakka ....Nyt on parina päivänä kyllä ollut ruokailut aika hyvällä mallilla, onneks. Alkaa taas se painokin putoileen, eikä jämähdä tähän satkun kohdille taas.

Aiemmin mainitsinkin tosta särkeekövaieikö-päänsärystä. Noh, Peppe on ainakin nyt kuumeessa. Eilen illalla valitteli kurkkukipua ja tsadaa....

No tietenkin tänään aamulla mun kurkkuni oli sitten kohtalaisen karhea...Koko päivän pysynyt suht samanlaisena olona, mut nyt on pari-kolme tuntia pääkin taas vähän särkeillyt....Aarrgh.

Huomenna lähen aamusella Raumalle Riika työ. Lauantaina tosiaan olis lajitreenit ja ihan siksikin toivon, ettei nyt mikään perhanan lenssu iske.

Nyt viel käryttään punanen ällämmä keuhkoihin ja sit hammaspesulle ja sänkyyn. Niijuu, Lucan hammaslääkärireissu meni hyvin. Viimevuonna pari todettua alkanutta reikää on pysynyt kurissa ja pari hammastakin heiluu :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti