torstai 21. marraskuuta 2013

Yskäähän mä tähän vielä kaipasinkin..

Tänää on spyde lentänyt. Ihan vaan kun nii perkuleen paljon on yskittänyt. Todella inhottavaa...Peppe haki mun veljeltä hiukan yskänlääkettä ja oli siitä onneks hiukan apuakin. Toiv. auttaa myös sitten yöt vasten, jos sais jo nukuttua...Tupakka aina hetkeks helpottaa, mut sitten se yskä tuleekin kahta kauheampana takaisin.
 Tänään en oo siis mihkään muualle täältä torpasta liikkunut kun tupakalle. Pihalle menin hetkeks Lucan ja Puksun kanssa. Puksukin näki ekaa kertaa lunta =) Ja se olikin ihmeellisen hieno juttu!
Jotain järkevää tekemistä yritin keksiä, kun tossa pihalla ei pahemmin tullut siis oltua. Niimpä pengottiin Lucan kans jouluvalot ja niitä hiukan laitettiin.
Mummilta ja ukilta.Ulos laitettiin ihan perusvalot ja Lucan ikkunalle tollanen samantyylinen ku toi joulupukki, mut se oli kynttelikkö.
 Siivoillakkin hiuka yritin mut meinasin yskiä sekä keuhkoni, että mahalaukkuni pihalle, ni en sit viittinyt sen suurempaa urakkaa aloittaa. En muista, koska olsin salin suhteen löysäillyt näin, kun tällä viikolla. Iha sikana risoo kun ei oo päässyt. Mut jos tosiaan pienimuotonen siivous sai mut yskimään itteni melkein kuoliaaks, ni mites olis mahtanu salilla käydä? En edes halua tietää..Hrr.

Täs nää parit uudet kengät. Nää valkoset mulla olikin halloweenina. Zalandolta on ja rakastuin näihin kyl heti. Ihan sairaan hyvät jalassa ja musta erittäin mageen näköset.


Ja sitten nää "perusjantterit" jotka sain mun mutsilta. Just ku mietein, et mun tarvis hakee jotkut peruskengät, kun ei viittis noilla korkkareilla tai kangastossuilla koko talvea kulkea. Nää tuli kyl enemmän kun tarpeeseen! Ps, kiitti mutsi =)

 
Mä ressailin, et mitenköhän painon kanssa käy, kun on toi sali niin jäänyt nyt, mut hyvinhän se on laskenut. Sen 99,7 jälkeen sunnuntaina vähän mässytin neuvolapainon kunniaks, ja takapakkiahan siitä tuli. Ihan sen tiesin kyl siinä vaiheessa kun niitä sipsejä ladoin suuhuni, mut enivei :D Ja tää mun kiinalaisruoka-himoni ei oo vielkään kaikonnut...MÄ HALUAN MÄ HALUAN!!!! Mut koskahan sinnekkin sit menis...Ei nyt ainakaan, ku on toi sali ollut niin vähäsellä. Jonkin sortin rotia on pidettävä..Mutta joo, huomenna liikun täält kämpäst johonkin kyl ni jos sais hiukan jotain kirjoitettavaakin. Peppe lupas ottaa kummipoikansa (mun siskon poika) "Pepan" tänne yökylään. Ei olekkaan pitkään aikaan ollu =) Toivon siis tosiaan, et saan ens yönä nukutuks.

Tänään en muuten oo nyt sitten laittanu kainaloihin mitään. Edes dödöä. Ja näyttää jo paljon paremmalta. Jos sais koko viikonlopun oltua käyttämättä mitään, ni nää ois varmaan ens viikolla jo ohan normit. Toiv. ainakin.

Nyt venailen, et meen mutsi tulee poikkeamaan, ku pääsee töistä. Mä aattelin alkaa pupertaa iltapalaa ja mennä hillitsemään tätä yskää tohen terassille. Ja pyykitkin tarvis laittaa kuivumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti