torstai 14. marraskuuta 2013

Viikon laihduttaja!

Jes, oon iltalehden viikon laihduttaja!!!! Hiukan hienoa, että mut valittiin sinne :)

Meinasin tuolilta tipahtaa, kun näin ton blogin kävijämäärän. Täällähän on tänään käynyt sen verran lukijoita, kun koko blogin elinaikana yhteensä :D Iltalehden jutussa oli siis linkki tähen mun blogiin ja ihan mahtavaa kun myös kommentteja on tullut! Kiitos teille :) Tosissani toivon, et nyt joku saman asian kanssa painiva sais tästä itelleen motivaatiota painonpudotukseen. Mä olin itse niin järkyttävä syöjä (sillon ku söin) ja ikinä en vahingossakaan liikkunut liikaa. Kyllä nyt kiittää itseensä siitä, et sai otettua kunnolla itseensä niskasta kiinni ja se ote siellä niskassa on myöskin pysynyt. Kuten varmaan monella muullakin, niin myös mulla on ollut vaikeuksia ja vastoinkäymisiä, mut niistä selviää kyllä :) Ihanaa kun on ollut lukijoita! En voi edes kirjoittaa, kuinka innoissani nyt oon.


Joku kyseli multa dallaspullan ohjetta. Eli normi pullataikina ja se täyte sinne väliin on kutakuinkin tämmönen;
-voita joku 75-100g
-1 muna
-vajaa purkillinen maitorahkaa
-pieni kourallinen sokeria (vajaa desi ehkä..?)
-1-2tl vaniljasokeria
- 1pss vaniljakastike jauhoa.

Kaikki ainekset vaan sekasin PAITSI toi vaniljakastike jauhe. Se kantsii massaan sekottaa vast just ennen sen levittämistä, ku menee niin tatinaks ja jähmettyy. Oon ite aikoinani netistä ton ohjeen hakenu. (En muista tarkkoja määriä, enkä muista myöskään yhtään mikä resepti se niistä "muutamasta" oli) Taikina määrä, johon toi täyte riittää, on sen kokonen, mihin tulee n. 8d jauhoja. En tie kui mont litrasest taikinast puhutaa....Ei must kyl leipuria tulis :D

Koulussa oli ihana asiakaspalvelupäivä. Ihania ja onnesta soikeana olevia asiakkaita. Tulee niin sairaan hyvä mieli, kun jollekkin, jolla on paha ongelma, saa annettua niin hyvän mielen <3


Tänään yllätti myöskin ihan J-Ä-R-K-Y-T-T-Ä-V-Ä päänsärky. Otin särkylääkkeen ja menin vetäseen pikku tirsat. Luojan kiitos se meni ohi... Eipä oo hetkeen noin jäätävä hedeikki ollutkaan. HUH! Salkkareiks heräsin, ja sit mentiikin Piiskurin kanssa salille. Haukkarit ja rinta sai kyytiä;

-Haukkarit alataljassa 2x10 15kg, 2x10 17,5kg
-Rintaa ristitaljassa 2x10 12,5kg, 1x10 15kg ja 1x6 17,5kg
-Rintaa penkissä 2x10 30kg ja 1x8 40kg ja 1x6 40kg
-Rintaa laitteessa 1x10 35kg, 1x10 40kg, 1x8 45kg ja 1x6 50kg
-Haukkarit mutkatangolla+10kg 4x10
-Haukkarit sivuhammerina 4x10 8kg

Vitsit mut on hartiat kipeet!! En tie miten oon eilen sitä mavea rykinyt.......... :)

Huomenna mulla ois oikeesti koulusta vapaapäivä, mut koska mä en ole niinkuin osa meen luokasta, et jättäisin muut "pulaan" niin lupauduin emnnä huomenna auttamaan yhessä rojektissa.

Huomenna myöskin sitten Levolle reenailemaan Petterin kanssa. Olkapäät ja ojentajat voispi tehdä. Ehkä. Ja vattoja. Jos mul viel ois jotain toivoa tän mun nahkani suhteen. 

Nyt kello alkaa olemaan sen vert, et taidan suihkun kautta vetäytyy unille.

Ps. ISO KIITOS TEILLE jotka kerroitte omia kokemuksianne deodoranteista, ja niiden aiheuttamista ongelmista. Sain niistä hyvät niksit jotka otan kokeiluun välittömästi!!!!! Siitä kirjoittelen sitten tuonnempana. :)
5 kommenttia:

 1. Heheii! Tosiaan, oon yks noista Iltiksen kautta blogiis löytäny ja hei. Mahtavaa, hieno homma! Kuten yleensä on laiskasunnuntaiaamu ja olen henk.koht. hamstraaja, niin lukasin siu koko blogin tuotokset tässä samalta seisomalta. Hirveen iso muutos siu kirjottamises, ruokailuis, treeneis ja kaikes. Siistiä ko oot jaksant pitää kirjaa noist siu treeneist, mieki on alottant sen vasta vaikka monta vuotta on salin penkkiä kulutettu. Mietin notta ooksie jotaa ruokapäiväkirjaaki pitäny vai onko kaikki merkitty jo siihen siu suunnitelmaan. Hyvvää jatkoo hei ja reeniäreeniä 8)

  t.Karsta Brysselistä

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia ja hyvät jatkot sinnekkin :) En pidä ruokapäiväkirjaa erikseen :)

  VastaaPoista
 3. Heippa . Mitä salia suosittelet ? itekkin porissa ja painoa täytys saada pois 30 kiloa ja risat ..ei vaan oikee tie mistä alottas =)

  VastaaPoista
 4. Niin ja unohtui laittaa että onnea mahtavasta suorituksesta =)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kiitos =) Ite käyn tosiaan pääsääntösesti siinä Easyfitissä. 29 egee kk ja 24/7 auki =) Eli sopii ihan kenen vuorokausirytmiin tahansa! Välillä isoveljen kanssa käydään Levolla Kaanaassa, pieni sali. Lähinnä vapaita painoja. Semmonen äijien paikka :D Nyt on alkanut mietityttää se kuntiklubi itseä, et vaihtaisko ton easyfitin jäsenyyden sinne. Siitä tulee kyl postaus sitten myöhemmin jos/kun sen katsastan =)

  VastaaPoista