keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Minä vs. flunssa 0-1

Jäi siis taas sali väliin. Että kun sapettaa! Pakkasin salikamppeet kasaan ja lähin Hennan ja Iiron luo kahville suunnitelmana salkkareiden jälkeen lähteä salille. Ei antanut olo myöden. Alko vähä niinku oikee pahaa tekemään ja päästä heitteleen. Olis nyt syytä tän flunssa lähteä. Yht nopeasti ku tulikin. Prkl.
Päivän gymi luukki. Joka ei gymille asti mennytkään. Stana.
 Vapaapäivää viettelin tänään. Flunssa pitkin päivää tosiaan vaan pahentunut. En oo ennen pikku flunssan antanut vaikuttaa reeneihin, mut nyt kyl iha veto pois. Johtunee ehkä siitäkin, et viime yönä toi nukkuminen tuntu ihan mahdottomalta; Ensin niistit, mitään ei tullut, sitte sait mukamas happee vähän taas ja pian olikin huulet imautunu sisään ku suu kuivu :D Ja sama rumba taas. Tätä siis koko yö. Ai että kun mukavaa....

Pihlavassakin poikettiin tänään.

Nyt keittelen munia iltapalaks ja meen suihkuun. Huomenna vois yritellä olla hiukan sosiaalisempi ja sillee. Jos vaikka jotain kuviakin sais otettua. JAA MUT HEI! Voisin ainakin parit uudet kengät kuvata ja laittaa tänne. Ei oo vissiin hetkeen ollutkaan mitään shoppailupostauksia?

Ps. Mun on tehny mieli kiinalaista safkaa jo jonkin aikaa. -_- Pakko kyl joku viikonloppu mennä. Friteeratut ja ylirasvaset hiilarit, täältä tullaan vielä!

2 kommenttia:

  1. Moikka, määkin löysin tänne. Mulla on napurin rouvan kanssa fitnessblogi ;) Käy kurkkaas. Meidän laihiksista tahi elämäntapamuutoksesta ei vaan meinaa nyt tulla mitään!! Tää sun touhu on kyllä innostavaa ja inspiroivaa, enkä ny tarkota yskää :D Hyvä Piia!!! T: Iina (se Sepon miniä) (pay13)

    VastaaPoista
  2. Hahaha :D "Se Sepon miniä" :D mää käyn kattoos :) !

    VastaaPoista