maanantai 11. marraskuuta 2013

Lasten discoa, isäinpäivää ja jälleen kerran nahka-asiaa :D

Ompas taas kirjoittamisesta vierähtänyt! Eilenkin menin vissiin jo ennen kymmentä sänkyyn. Nyt kuitenkin vähän viikonlopun kuulumisia.

Perjantaina mentiin Lucan kanss mun siskoni Sannan luo lasten discoon. Oli mahti bileet =) Tässä muutama kuva kyseisitä bailuista. Meen sukulaislapsien liskis juhlissa oli kaks muuta tyttöä, mut en tie saako heistä julkaista kuvia niin hienoja muokkauksia luvassa.

Tarjoilua...MM....Taisin itsekkin sortua pariin sipsilastuun...

TinzTinz!!
 Tässä kuvia taidoinnäytteistä ;)

Wiljami (Pepa) breikkaa!

Eetun taidonnäyte Psyn Gangnam stylestä.

Jemina(Liisa) innostui myös breikkaamaan.

Eemeli ja robottitanssi.

Luca breikkaa....Tai jotain.. :D

Nea näytti jenkkivibraa :D
Huilihetki.

Täti mukana kerpaloissa :)

John Travolta style?

Palkintojen jako alkamassa...
....Ja kaikki sai Angry birds pezit :)
..Että sellaset bailut =) Hyvin meni ja kaikilla oli kivaa. Siittä mentiin Petterin kanssa viel Levolle salille, mut reeni oli ehkä vähän huono, kun Luca jäi Sannan luo siks aikaa ja klo oli kuitenkin jo 7  kun lähettiin salille, ni kauhee pelko perseen alla ettei poika nukahda sinne pystyyn :)
Eetusta taitaa tulla voimamies =)
Lauantaina mentiinkin sitten Puksun kanssa pentukouluun. Kehuja sai :) Harjoteltiin nyt sivulla olemista, seuraamista ja pysähdystä. Kaikki meni ekoiks kerroiks todella hyvin. On kuulemma mun onni, et toi koira on niin ahne :D On hyvin houkuteltavissa melkeempä millä makupaloilla tahansa. Haha.


Lauantaina piti mennä salille kaverin kanssa, mut se sitten peruuntuikin. Kuitenkin kun olin koko päivän salia odottanut, niin menin vetämään vatta- ja selkäreenin.

Salin jälkeen poikkesin Kirkan tykönä viel iltateellä.

Mä jätän ton vaakakuvan nyt tarkotuksella tollain pieneks. En tajuu, miks noi vaaka kuvat ei käänny vaik käännän ne!!! Ärsyttävää.

Sunnuntaina heräiltiin aamusella ja alettiinkin Lucan kanssa leipoa dallaspullaa. En oo niitä pitkään aikaan tehnyt, mut hyviä tuli =)
Ei niitä kauneudella oo pilattu kyl...Mut pääasia et maku oli hyvä :D
Ennen puoltapäivää suunnattiin Kellahdelle Peppen porukoille. Siellä mätättiin sitten perunamuusia, jauheliha- ja sian ulkofilepihvejä, kurkkusalaattia, savustettua lohta...mmm....Oli muuten perunamuusi pitkästä aikaa sit niin hyvä et oksat pois. Jälkkäriks kakkukahvit. Pakko sanoa kyllä, et en tie tekeeks kukaan niin hyvää täytekakkua kun Peppen mutsi. (Paitsi aikoinaan mun Mammani <3).
Ei ehkä näytä kummoselta, mut ihan törkeen hyvää.
Vattat pinkeinä lähettiin siinä neljän maissa Pihlavaan mun Pappani luo. Sielläkin herkkuja oli tarjolla mut aika hyvin tuli passattua.

 
Pihvalasta suunnaksi kyläsaari. Käytiin siis myöskin mun isäni luona. Siellä juotiinkin kahvin sijasta teetä. Ihan kivaa vaihtelua....Vaikka mä kahvin ystävä olenkin, niin rajansa silläkin :D
Tänäpä onkin sitten maanantai. Töihin lähen tossa aikasin iltapäivällä. Illemmalla sitten salille. Viikonlopun herkuttelut täytys saaha nyt tänäpä sulateltua pois :D Elikkäs jos vetäis jalat ja vattat. En tie viel mitä, mut intervalli ainakin. Tehokasta polttoa :)

Nyt tarvis varmaan muuten lähteä dödö ostoksille. Mä joudun käyttää tota Rexonan superdödöä, mikä maksaakin melkein kympin..En tie onko se liian tujua tai jotain, mut toisessa kainalossa on nyt jotain ihottumaa tai jotain sinne suuntaan olevaa ainakin... Kutisee niin s**tanasti. :S Saatta olla, et se on sit liian tujua tavaraa. Oon kyl silti käyttäny sitä jo pitkän aikaa, et jännää jos nyt vast alkaa olla "ei"-sopiva. Hmm....Ehkäpä vois men kouluterkkarille näyttään.

En tie, kuinka laaja ihmisrykelmä tätä blogia lukee, mut jos joku tietää jotakin siitä ylimääräisen ihon poistosta, ni olsin hyvin kiinnostuntut ja sähköpostia vaikka vois asiasta laittaa piia.sankari@hotmail.com

Se on nyt karu totuus, et kun tää paino on niin paljon nopemapaa pudonnut kun kertynyt, ni sitä nahkaa jää. Eikä mitään minimaalisen vähän. Mietein oikeen tossa yks päivä, et taisin sillon isompikokosena omata paremman itsetunnon kun nyt, tän röikkuvan nahkamäärän kanssa. Jos ne nyt leikattas, ni vaaka näyttäs varmaan ysillä alkavaa lukemaa.
 Oon myös miettiny ihan kokovartalokuvan laittamista tänne,( Joo ei sentään mitään alastonkuvaa :D ) missä se näkyis, niin siksikin olis kiinnostava tietää, et minkäkaltaiset ihmiset tätä mun blogia lukee. Ite oon sellanen blogi lueskelija, et jos joku kertoo paljon jostain asiasta, ni haluaisin NÄHDÄ mistä se puhuu. Ja nyt kun oon jankannu tästä mun roikkuvanahka-ilmiöstäni, ni tien et ite haluisin nähdä kyseisestä asiasta kuvia. Eihän ne kauniita oo, mut niistä sen näkee.

 Mun ongelma-alue on toi MAHA. Ja tissit. Tai siis tissinahat. Vaikka oon yrittänyt vattareeniä lisätä, ni ei se enää tota nahkalörpykkää tosta kiinteytä. Stana.

Katotaan jos postailen illemmalla uudemman kerran. Hellurei.

2 kommenttia:

  1. Hei hoi, ihan sattumalta blogiisi osuin ja yläpeukut joka puolelle, mutta tuosta deodorantista sen verran, että juurikin vastaostetun Rexonan tuotteen kanssa mulle kävi aivan sama! Merkkiä olen käyttänyt jo ties kuinka monta vuotta, ja nyt tempaisi niin järkyttävän kutinan/punaisen ihottuman ettei tosikaan. Dödö roskiin ja Dovea tilalle niin lähti, mutta sama ihmetys omasta yllärireaktiosta jäi mulle. Vähän huolestuttaa, etten näköjään ollutkaan ainoa...

    VastaaPoista
  2. OHOS!!! :O Mä kans olen Rexonan uskollinen ystävä ollut jo järkyttävän pitkään, mut tosiaan raskauden jälkeen, kun aloin oikeasti haisemaan hieltä, ni ainoa mikä sen on nyt peitonnut on tää Rexonan superdödö. Tätäkin kuitenkin jo jonkin aikaa käyttänyt. Nyt sitten tarvii vaan metsästää joku toinen yhtä pitävä, mut hellempi. Kiitos tästä :)!

    VastaaPoista