torstai 7. marraskuuta 2013

Laiska reeni ja sitä rataa...

Tänään vedin salilla vaan intervallin ja vattat. Tuli oikee turha fiilis. Huomenna Levolle isoveljen kanssa. La menen Santun kanssa keskustaan salille ja aattelin vetää jalkareenin....tai jotain. katsellaan.

Eilen muuten koitin Levon salilla jalkaprässiä. 230kg nousi viel hyvin, mut sit löin viel kympit päihin ni eipä noussutkaan...Tarvii koittaa nouseeko 240kg. Lets see.


Tänään meil oli koulussa värikoulutus. Oli kyl tosi hyvä. Paljon sain irti siitä tällä kertaa =) Ja oli niin hyviä vinkkejä, et tuun ihan sata käyttämään niit niksei joskus. Thanks to KcProfessional =)

Iltapäivällä koulussa oli as.palvelua. Mulle tuli tyhjää ja tein pari kampausta


Tää on kyl toi yks ja sama kampaus. Muut oli nii juosten kustuja etten kehdannu ottaa edes kuvia :D

Koulussa oli tänäpä joku juhla-ateria. Naudan paahtopaistia ja jottai höyrytettyi kasviksii. Oli iha komiaa.
Ja pakko oli pari palaa patonkiakin ottaa, ihan juhla-aterian kunniaks ;)
Vaaka näytti tänään aika hyvän lukeman (Joo ei paljoa poikkea tost viime lukemasta jonka oon tänne laittanu, mut paino pongahti pari kiloa ylös tos viimeviikonlopun takia)
Ja taas väärinpäin....Ihme touhua.
Huomenna ois mun siskon luona lasten disco...Niitä odotellessa! Ensin kiltisti kouluun kasist kolmeen...HUOH. Ja joo, ei oo paha, mut ku on tottunu et päästää perjantaisin 11-12 aikaa ni ON SE PAHA :D

Painonpudotuksesta vielä......Nyt niin kauhee ressi päällänsä, et toiv. ei vaikuta nyt tohen painon putoomiseen..:S Ja menispä tää äkkiä ohi! Tuskimpa vaan silti..

Nyt suihkun kautta unille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti