tiistai 12. marraskuuta 2013

Kampauksia,koulutusta ja keksimorkkis!

Koulussa oli tänään asiakaspalvelua. Kaksi asiakasta tein ja molemmat oli tyytyväisiä. Tulee kyllä hyvä mieli aina noista :) Toinen oli vanhempi mies ja kun kysyin, et pestäänkö, niin sanoi ettei tarvi, kun on juuri aamulla se pessyt. Ennen kun ryhduin leikkaamaan, niin nopeasti tutkein kuitenkin päänahan ja ehdotin asiakkaalle kuitenkin pesua . Päänahkaa virkistävällä shampoolla ja lopuksi laittaisin vielä hiusveden tasapainottamaan hiuspohjaa. Asiakas oli hyvin innoissaan ja kiitollinen tarjoamastani palvelusta ja huomaavaisuudesta :) Jes.

Luppoaikaakin oli ja väsäsin pari kampausta. Ja kyllä, toisessa taas iki-ihania rusettilettejä :)
Toisen kampauksen aikana loppu motivaatio hiukan kesken....Sen on näkönenkin :D Ja ekassa kampauksessa en oikeen osannu päättää, et mitä teen "ylijäämä" tukalle. No, enivei.

Otin puolentunnin tirsatkin tänäpä. Siittä herätessäni käväsin Prismassa hakemassa protskua, musti&mirri:ssä kissanhiekkaa ja kissoille naksuja. Siittä kurvasin kattomaan luokkakaverini Marjetin uutta kämppää.
 Sieltä mentiin Marjetin ja Pinjan kanssa värikoulutukseen Puuvillaan .
Semmottiiiiii.
Koulutuksesta mentiin Pinjan kanssa salille. Sannaki tuli mukaan. Tän päivän reeni oli aika löysä...TAAS. Näit alkaa tulee ihan liikaa nyt. On taas aika ryhdistäytyä! No joo, syy oli lähinnä se, et siel oli nyt ihan järkyttävä tunku ja jos oltais odoteltu pääsyä kaikkiin niihin litteisiin, niin oltais siellä vieläkin.HUH. No, Tehtiin vattoja ja jalkoja. Sekin reeni silti kesti tunnin. Et sillainsa ihan hyvä oli sitten kuitenkin. Huomenna Levolle Petterin kanssa. Jos laittais selkää ruotuun ja haukkarei tai jotain. Let's see.

Eilisestä sen verran, et töissä meni ihan mukavasti.

Töistä lähin ennen seitsemää ja kaupan kautta kotiin. Sanna tuli tähen meille ja lähettiin sitten salille. Käytiin piruuttaan koittamssa spinningiä. JOOMOROMORO. Se oli iahn yht järkyttävää kun viimeks :D Tosin nyt jaksoin kymmenen min. kauemmin kuin ekalla kerralla :Deli yht. 20 min. Vanha polkija itse...muhahaha. Vattat tehtiin myöskin ja ojentajia tein ylätaljassa kaksin eri liikkein, penkkipunnerruksia ja mutkatangon kanssa. Jauuu.. Olis voinu muutaman eri liikkeen lisätä siihen kyl vielä, mut huomasin et kello on jo vajaa 10 ja oli pakko keretä käymään apteekissa. Mul on kainalossa/kainaloissa jtn ihme ihottumaa joka kutisee ihan sikana ja sit ku raapii sen melkein verille ni alkaakin kirvely. Kortisonivoidetta löyty ja tuntuu olevan jo parempi. Farmaseutti sanoi, et ei sais dödöä käyttää...Mmmmmm...Ihan kiva oli tänään asiakaspalvelussa yrittää tehdä tukanleikkuita kyynärpäät kyljissä kiinni :D

Mä otin nyt muuten tosta mun vattastani kuvan. Se ei oo tossa kuvassa niin paha kun mitä se on tosielämässä. Ja en nyt ihan noin hoikka ole, mut oli pakko vetää selkää suoraks et sain mahd. epäimartelevan kuvan tosta nahasta. Vaikka tääkin kuva on oikeasti vielä KAUNISkuva...

Kivasti jää tollanen rupupussi.....Mä toivon, et se lähtis siitä ihan ilman kirurgin veistä, mut kahtellaan mitä tuleman pitää...(Ja en oo oikeest yhtään liiotellu ton nahan kanssa, se nyt näyttää vaan oikeasti todellista kauniimmalta tässä kuvassa, vaik todellisuus on jotain ihan muuta.) Ja jos tolla järkkärillä ottasin kuvan siitä, ni näkyis se ryppynen iho ja kaikki ihanat jutut. Elikkä nahkakuvan/tulevien kuvien suhteen taidetaan pysyä tossa Skolmosessa. Ihan kaikkien sarveiskalvojen vuoksi. NI!

Piiskurin kanssa eilen puhuttiin, et mentäis lauantaina johkin salaatille. Saatais siinä samalla vaihtaa kuulumisetkin kunnolla. Ois kyl ihan jees :)

Nyt kuitenkin suihkuun, tiskaamaan hampaat ja unille.

2 kommenttia:

 1. moi!
  onko sulla ohjetta noihin rusettiletteihin,vai ootko itse opetellut?
  ois kiva tehdä joku kampaus näyttöön missä olis tommonen rusettiletti systeemi :)
  terkuin,kolmannen vuoden kampaaja opiskelija :)

  VastaaPoista
 2. Moi! Voin koittaa ottaa jonkin sortin kuvamatskua seuraavaks kun teen ja laittaa tänne. Menee ehkä ensiviikkoon, mut jos nyt saisi tän flunssan keskeltä kaivettua sen vert innostutsa et teen vaikka kaverin päähän viikonloppuna, niin laitan jo siitä :)

  VastaaPoista