sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Halloweenia, messuja ja synttäreitä.

Perjantai aamu alkoi hierojalla. Ah <3 Se on vaan aina yhtä hienoa. Ja perjantai aamun vaakalukema; 100.8 kg Alle sadan ei nyt siis mennyt, mut kohta menee! JES!

Siitä eteenpäin odotinkin vain iltaa....JA HALLOWEEN BAILUJA!! Costume oli joku...Marilynin ja zombin sekoitus(?)

Toi mekko ei oikeen imartele mua, mut onko sil nii väliä ku muutenki noin kauniina?

Ryhmärämä @PihlaPub
Lauantaina Olis tehny mieli vetää peitto korville koko päiväks, mut mentiin Puksun kanssa nyt ekaa kertaa sinne pentukurssille :) Hyvin meni ja kehujakin tuli. Nyt reenaillaan niitä oppeja kotosalla.

Täytin lauantai iltana myös suuren aukon sivistyksestäni ja katsoin "hitskokin" Linnut-elokuvan alusta loppuun. On se huono :D Mut joo. Sivistyin!

Sunnuntaina mentiin Lucan ja Peppen kans Koti, ruoka ja energia messuille.
Uniikki muumimörkö. Luokkakaveri Nea taiteilee :)Ville Viking :)

Komia Kleinbus.

"Poika" ja Luca.

Joulupukin tervehdystä...

Nannaa.
Messujen jälkeen mentiin kaupungille vähän ostoksille jonka jälkeen kotiin. Luca otti tirsat ja sitten nokka kohti Kyläsaarta, Nean ja Eetun synttäreille.

Nealle vietiin lahjaksi korvikset. Eetu sai nyrkkeilyhanskat ja se tais olla ehkä ykköslahja! Hauskaa ainakin oli :) Mahtaiskohan joulupukki tuoda vielä nyrkkeilysäkin? Who knows... ;)
Eetu ja Eemeli ottaa taistoa :)

Torjumista..

HaJaa!!
Kun synttäreiltä kotiuduttiin niin mä sain jonkun ihme siivousinspiksen. Ihan hyvä välillä niinkin :D

Löysin muuten taas aika hyvän "ennen" kuvan...Ai että;
Kyllä, olen tuo vaaleahiuksinen. Tummakutri vieressäni on isosikoni Sanna ja vietetäänkin tossa hänen 30v bailuja =)
Tämmönen lookki mulla tänään;

Mitä uutta huomaatte kuvassa? Kengät...Tukka...Huppari...Ja.....AIVAN! TISSIT!!!

Ei, en oo hommannut silareita :D Ostin kahdet Bombshellit Lindexistä. En oo ehkä koskaan ollut näin onnellinen!!!! Joo, onhan noi omalla tavallaan huijaamista, mut peppe tietää millaset riipparit mutl on ni whatevö mitä muut ajattelee :D Kattokaa ny kui hyvilt jopa MUN tissit voi näyttää! (Ja ne ketkä ei oo lukenut tätä aijempia postauksia, niin kyllä, mulla on SUURI itsetunto ongelma mut etumukseni kanssa). Ostin saman tien kahdet liivit. Molemmat oli 80c mut silti toiset vaati jatkopalan...Weird...No, ihan sama!!

Tilasin myös ekaa kertaa nyt Zalandolta. Noi iki-ihanat kengät <3 Ja toi huppari on ihan kirppikseltä. Mä myös rakastan mun tukkaani nyt tooooosi paljon :) Pitkästä aikaa oon tyytyväinen itteeni. Kiva joskus näinkin päin.

Viikonloppuna tuli siis juotua ja syötyä, joten huominen vaakalukema ei ehkä miellytä, mut nopiaan ne nesteet taas kaikkonee :) 

Huomenna on työpäivä. Nyt voisin lähtee poikkeemaan viel iltateellä Kirkan tykönä ja sitten kotio saunaan ja unille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti