maanantai 21. lokakuuta 2013

Viikonloppu oli ja meni.

Sunnuntai ilta...Olin meen mutsin kanssa salilla. Käytiin vaa vehkeet ja kaik läpi, et ei mitään erikoista =) Koko viikonlopun kyl ollut sellanen olo, et tekis mieli men vetäsee joku jäätävä ragepumppu. Huomenissa sitten..Tänään pistin Kontaktikoiriin meiliä pentukurssista. Vastausta odotellessa..

En oikeen ymmärrä, et kun paikka, josta Puksu haettiin...Ni siellä oli toinenkin koira. Silti se tuntuu nyt pelkäävän ja aristavan muita koiria :(

Tänään aattelin, et meenpä Puksun kans hihnalenkille. Ihan pienelle. Sitten pysättiin tohen meen tielle kun naapuri alko silittelemään. Samaisesta paritalosta tupsahti toinen naapuri koiriensa kanssa. Siinä oltiin ja koirat haisteli toisiaan ja teki tuttavuutta. Sitten tää toinen naapuri haki myös oman koiransa. Puksu pelkäs ihan hirveesti. Siinä taas oltiin ja ihmeteltiin hetken kunnes naapuri tokas; "mennään vaikka tohen meen takapihalle vähän". (Joka on siis aidattu). Siinä sitten päästettiin kaikki koirat vapaiksi. Puksu jonkin aikaan vaan tarkkaili, mutta lopuks menikin sitten leikkeihin mukaan!! Hienoa :) Kolmevarttia siinäkin tais vierähtää.

Vähän väliä jo korvat pystys =)Läskikissa laGaa <3
Tänään oli painoa aamulla 102,2 kg. Alle satku, täält tullaan...Hitaasti, mutta varmasti ;)
 Nyt viikonloppuna oon herkutellut näillä;
Pakko sanoo sen vert, et Rainbow:n pähkinäsekotus pussi on parempaa!
Mitäs vielä...Hmm.....EI nyt just tuu mitään ihmeempää mieleen...Laitetaan nyt pari kuvaa vielä.

Jospa nyt sitten suihkuun ja nukkumaa, et pääsee aamulla ylös!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti