sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Syysloma oli ja meni...

...Tai huomenna on koulusta vapaapäivä, mut töihin menen :)

Mitäs mä nyt sit oonkaan duunaillu..Hmm..

Torstaina Peppe heitti mut Riika ja Pasin luo Raumalle.

Vaikkei mitään ylierikoista tehty, niin reissu oli tosi mukava! Tehtiin mun aj Riikan bravuuriherkkua, tonnikalasalaattia. Mmmm <3 Tuunattiin sitä tosin sen verran, et vaihdettiin makaronit jäävuorisalaattiin :) yhtä toimiva oli!

^
-Jäävuorisalaattia
-Tonnikalaa
-Suolakurkkua
-Punasipulia
-Juustoa
-Omenaa
-Majoneesia

MMMMMM<3

Puksulle tuliaisia;
Sian rankaa Puksulle :) Nala ja Untokin sai tuliaisia!
Puksu tutustu pariin huskykaveriin :) Tähteen ja Luigiin. Kivaa oli juoksutarhalla.
Perjantainen aamulärvi.

 Perjantaina kun saavuin kotio, niin en jaksanut mennä salille. Empä mitään muutakaan erikoista sen jälkeen tehnyt, kun Raumalta kotiuduin. Sallan tykönä poikkesin.

La aamupäivällä menin Lucan ja Puksun kanssa Pihlavaan siskoni luo. Vihdoinkin alkaa Nalan ja Puksun ystävyys näyttämään vihreeä valoa! Pentukurssin piti alkaa, mutta aloitus siirtyikin ens lauantaille. Miten ikänäkään mahdan selvitä sinne halloweenin jäljiltä...

Tuli käytyä kaupassakin. Siel tarttui mukaan mm.
Noi ruissipsit on muuten ihan järkky hyviä!

 Sorruin muuten ostamaan myöskin maraboun nougat suklaa levyn...Pieni se oli, enkä sitä kokonaan syönyt, mut pahaa alko tekeen kyllä...huomaa ettei joo juur mitään ylimääräisiä sokereita popsinut!
 Yök. Ehkä toi on se syy, miksen muutenkaan oikeen karkkeja syö?

Lauantaina kävin vetäsemässä myös intervallin ja vattat. Sen jälkeen mentiin Sannan kanssa saunomaan.

Kun tein pakkaseen tilaa Puksun luille, niin otin samalla sulamaan punaherukoita. Oli aika komiaa rahkan joukossa tänään! Joukkoon tietty myös lesitiiniä.
Mmm <3
Ens viikolla aatteli yhdistää joka reeniin myös intervallin. Tai vetää muuten jotain samantyyppistä aerobista. Jos pääsis halloweeniks siihen tavoitteeseen ;) Tuskin putoaa niin nopsaan, mut aina voi kokeilla! Mikään muu ei ol varmaa, paitti epävarma. Vai millai se meni!

Perjantaina ois sitte hieroja. Jes!

Mä tarvisin muuten ens perjantaiks (Halloweenit..) valkoset saapikkaat....Hmm...Mistäs mä sellaset saisin? Lainaks on varmaa turha kysellä, kun kauheen harvalla tuntuu olevan tämmöne kanootti jalka ku mulla :)

Nyt mul ei tält erää mittään muuta....Ainakaan mitään tähdellistä tul nyt mieleen..Huomiseen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti