maanantai 28. lokakuuta 2013

Olis jo...Vaik viikonloppu.

Ihme päivä taas tänään ollut..Huoh.

Aamulla heräsin aikasin, ekan kerran 7 jälkeen. Pelkäsin nukkuneeni pommiin, mut empä onneks ollutkaan. Koiran päästin ulos, laitoin sille naksut likoomaan ja menin hetkeks viel sänkyyn.

Luokkakaveri kävi aamusella tässä. Tupakan verran, mut kuitenkin.

Mä lähin kaupunkiin tukkuun hakemaan töihin tavaraa. Siittä suuntasin Pihlavaan siskoni luo kahville ja siittä töihin. Töissä oli sellanen kolo, et poikkesin serkulla kahvilla siinä liki.

Töistä ajelin kotio; söin, vaihdoin kuteet ja lähin Pihlavan kautta Levon salille. Olkapääreeni. Huomas kyllä, et mikä viikonpäivä on, ku reeni oli NIIIN vetelää, kun vaan voi olla...Huhhuh. Noloa.

Salilta poikkesin Hennan ja Iiron luona. Siinä juotiin teet ja vaihdettiin kuulumiset. Oli kiva nähä pitkästä aikaa.

Mulla on nyt joku ihme ketutus/masis/saamattomuus/laiskuus olotila. Huomaa ehkä tästä postauksestakin.

Se nakuttaa nyt, et tullut sen muutaman sata grammaa (Joo kuullostaa pieneltä, mut mulle se on täs vaihees iso asia) takapakkia. Ihan itse aiheutettu, eli turha pierasta kun on jo paskat housussa. Vai millai se olikaa...
 Nyt ihan jäätävät pumput summuut tällä viikolla. Pe vedän ihan jäätävät kännit. Onha sentään Halloween partyt. Niitä odottaessa....

Mu kroppani on alkanut nyt jotenkin protestoida tätä uutta elämää vastaan. Kaikkea sitä huomaakin omassa kropassaan, mitä ei oo ennen honannut. Ja ei, ne ei suinkaan oo mitään positiivisia asioita. Onneks silti on niitäkin.
In da wörk!
Nyt nukkumaan ja huomenna paremmalla jalalla ylös!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti