tiistai 29. lokakuuta 2013

Nousinkohan vielkään oikealla jalalla....?

"Vai vasemmalla...Hehhehhehehh"


Koulussa oli kiva päivä. (Melkein kokonaan). Asiakkailta tuli hirveesti kehuja ja ne kyllä kummasti saa fiilikset niin nousemaan. Yks heistä oli viel jälkikäteen soittanut koululle ja kysynyt, et missä oon töissä, kun jälki oli niin hyvää :) Jes! Hyvä mieli. Kunnes... Vaikka mä yritänkin olla sellanen, et vaik mulle tehdään paskamaiset, ni en tee takas (vaik mieli tekis, ni yritän kuitenkin olla se viisaampi osapuoli) Mut sit ihan sikana lähti tänään järki. Ite yritän aina olla auttavainen ja jos vaan ehdin, niin autan muita. Tänään, kun mä olisin kaivannut apua kiirellisen aikataulun vuoksi, niin porukka hävis kun pieru saharaan. KIITOS!..... Mä en tosta ruokatunnista, tai siis siitä ruokailusta oo niin tarkka, mut ekaa kertaa pitkästä aikaa just tänään en ehtinyt syödä aamupalaa. En myöskään ehtinyt kympin tauolla menemään tauolle juurikin ton kiireisen aikataulun vuoksi. Alko siinä 11 maissa jo olemaan nälkä ja kahvihammas kolotti. Asiakas on kuitenkin aina tärkein ja ykkössijalla. Onneks kuitenkin Jan tuli ojentamaan auttavan kätensä ja päästi mut syömään.

Koulusta kotiutuessa poikettiin tossa lähivaltsussa. Kävin hakemassa pakettini, joka saapui Punanaamiolta :)
 Paria muutakin pakettia odottelen viel perjantaiksi....Toiv. ne tulis!!!!

Otin myöskin tirast tänään. Tai emmä kyl oikeestaa edes ehkä kunnolla nukkunut, mut sellanen tosi syvä torkku...Tai ehkä mä nukuin...

Petteri ja Eemeli kävi kyläilemässä.

Emmerdalien ja salkkarien jälkeen vaihdoin kuteet ja lähdin salille Sannan kanssa;

-Intervalli 20 min kuntopyörällä

-Jenkkakahvat 1x25/puoli 14kg:n kahvakuulalla
-Vatsat kahvakuulalla 1x15
-Vatsat kiekolla 1x20
^superina x2

-Rintaa laitteessa 1x12 25kg, 1x12 35kg, 1x10 45kg ja 1x6 50kg
-Rintaa ristitaljassa 2x10 12,5kg, 1x8 15kg ja 1x4 17kg

-Rintaa smithissä 1x8 30kg
-Rintaa käsipainoilla 1x10 10kg/käsi
^superina x3Heitin Sannan kotiin. Saavuin ite omaan kotiini, käytin koira pihalla, siivosin kissanhiekat eteisestä (Puksu oli taas herkutellut.......), kävin suihkussa ja tulin suorittamaan iltadataukset :)

Ps. En tie mainittinko, et tilasin Facebookista yheltä kirpparisivulta takin, se olis tollane;
Ihan kiva muuten, mut hihat on vähän lyhyet...

PSS. En oo itserakas vaik laittelen esim. tässäkin postauksessa vain itestäni kuvia. Ite tykkään, et on edes muutama kuva aina. Tai ite tykkään sellasia blogeja lueskella ainakin.

GutNat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti