torstai 17. lokakuuta 2013

Mittoja ja kiloja. (HYI VI**U-kuvia)

Tänäpä olin poissa koulusta ja Luca pois tarhasta....Kiva kun noita "lasten"vaivoja tuolt päiväkodista tarttuu.

Aamulla ja aamupäivällä siivoiltiin. Lucan sadevaatteet on tarhassa joten ulkoilut jäi väliin. Lunta/loskaa/vettä tuli hela dagen tuutin täydeltä.

Luca ja Peppe meni tirsoille ni mä hyppäsin Jettaan ja käänsin nokan kohti Pihlavaa. Siskoni luo menin. Siellä koitin mun vanhaa talvitakkiani, jonka oon siskolleni joskus antanut, kun on mulle jääny pieneks...SE MENI MUN PÄÄLLE!!!! WUHUU!! Seppälän mallistoa koko L :) Hiukan hieno fiilis.

Salilla vedin tänään selkää ja vattoja. Huomenna sitten jalat hapoille-reeni. Sitä odotellessa.

 Nyt kun oon parin kilon päässä mun tavoitteesta niin voisin kertoa noita mittoja.

24.3.2013

Rinnanympärys...............117cm
Lantio..............................134cm
Vatsa navan kohdalta.......146cm

Ja tänään 17.10.2013

Rinnanympärys...............102cm
Lantio..............................113cm
Vatsa navan kohdalta......122cm

M-A-H-T-A-V-A-A!!!!!! Hiukan huikee fiilis!!!!!

Laitan tähen nyt pari kuvaa "kehityksestä". Samoja kuvia on blogissa jo ollut, mut kuitenkin..
Pahimmat vaiheet;
Lucan ristiäisistä 05/2010

Mökiltä kesällä 2010

Kesä 2010

Kesä 2010

Hmm...syksy/talvi 2010/2011?

                                               
Noissa yllä olevissa kuvissa sinä painoa on n. 137-139 kg. Järkyttävää....Jossain pitäis olla vielä paljon hirveimpiäkin kuvia, mut noi oli nyt karseimmat mitä löysin :D Noissa kolmessa kuvassa On aikalailla se mistä lähin nyt toukokussa; 129kg. Pudotin siisn itse 2011-2012 vuodenvaihteessa noin kymmenisen kiloa.

 Ja nämä kuvat onkin sitten tuoreimpia. Painoa nyt 102,6kg. (muistaakseni). Nyt oon parin-kolme kilon päässä siitä, mitö oon ollut, kun Peppen kanssa alon "hengaamaan". JES!

Eka tavoite on siis 100 kiloa. Tai siis alle sen, eli 99,9kg. Siinä ollaan kohta! Pahimmasta vaiheesta oon siis laihtunut kahden Lucan verran...Ihan järkyttävä määrä.

Mä en ikinä, en IKINÄ enää päästä itseeni tuohon, mitä olen ollut. Aina mä itseeni oon isona pitänyt, mut noi kuvat ihan oikeesti on avannut mun silmät...Mun BMI on laskenut 48:sta 36:teen. Messuilla mitattiin rasvaprosentti ja se oli edelleen aika suuri; 44%. En halua edes tietää, mitä se on ollut tollon, kun olen sen liki 140kg painanut.

En tiedä, moniko ihminen tätä blogia lukee, mutta jos joukossa on joku mun kaltainen, niin säkin onnistut jos haluat. Mä oon ollut aika "no vituiks meni jo"-ihminen ja oon aina lipsunu mun "dieeteistäni" tai muista jutuista. Mä kiitän mun Piiskuriani, Outia, joka on potkinu mua perseelle ja tsempannut mua ihan älyttömästi.

Nyt kun kävin laittaas pyykit, ni sain samalla aivopierun. Pää lyö tyhjää. Eli ei muutakun kun suihkun kautta unille. Sitä ennen vielä Puksun kans pihalle. ÖIT!


5 kommenttia:

 1. Mahtavaa Iita, pitkä matka sulla ollut mutta tsemppiä jatkoon..:)
  t.Kirsi

  VastaaPoista
 2. KIITOS! Niin on ollut, ja vielä on matkaa siihen mihin lopullisesti haluan. eka tavoite kuitenkin ihan oven takana. Sitten on MAHTAVA fiilis :)

  VastaaPoista
 3. Aivan upeeta!
  Itellä kanssa treenailu alkamassa, kun vaan sais motivaation pidettyä yllä monien vastoinkäymisten jälkeenkin.

  Tsemppiä jatkoon :)

  VastaaPoista
 4. kiitos :-) itsellä myös noita vastoinkäymisiä, mut kyl niistä aina selviää :-) tsempit sullekkin!!

  VastaaPoista
 5. luin tätä sun blogia kun iltalehdestä löysin ja pakko sanoo että huhhuh mikä mimmi oot! ihan upeita tuloksia oot saavuttanut. jatkahan samaan malliin! :) saat kyllä olla ylpee itsestäs.

  VastaaPoista