maanantai 14. lokakuuta 2013

Maanantain postailu nambö thuu.

Salilta just kotiuduin. Rääkissä oli etumus ja olkapäät. Miks nää maanantaireenit on jotenki aina ihan hanurista...Tuntuu ettei jaksas ees persettää nostaa siel salilla..Ärsyttävää! Tän päivän reeni oli suurinpyörtein tämmönen......;

-Vipunostot 3x10 8kg
-Etuolkapäät/epäkkäät mutkatangolla+ 10kg 3x6
^superina
-Olkapäät (kädet sivuille) 4x10 4kg
-Olkapäät edestä ylös 8kg käsipainoilla 4x10
^superina
-Olkapäät laitteella 2x10 15kg

-Rintaa penkissä 2x10 20kg, 1x10 25kg ja 1x8 30kg
-Rintaa laitteessa 3x10 30kg, 35kg ja 40kg
-Rintaa penkissä käsipainoilla 4x10 10kg/käsi

Ristitalja oli koko aika taas varattu, niin se jäi väliin. Aika laimee eks ni? Nii mustki.

Puksun päivä on mennyt koheltaessa ja nukkuessa.  Läskikissa on näyttänyt kaapin paikan! Pikku täppi pari kertaa Puksun otsaan tullut, ilman kynsiä tietty.

Eilen kun menin suihkuun, niin Puksu tuli suihkun oven taa itkemään. Ihan on kyl mun koira =) Paimentajavietti on kans kova, Lucaa se paimensi pihalla. Tän hetkinen yks miinus on se, et se innostuessaan näykkii. Sen kun saa jotenkin kytkettyä pois niin avot! Loistokoira :)

Ja meillä kaikilla oli niin MUUUUKAAAVAAAAA!

Rakkahat =)

Noi tassut on kyllä valtavat.<3
Aamulla soitto sinne eläinlääkäriin. En muistanutkaan, et sinne on se typerä soittoaika...8-9 vai olikohan 9-10....Noh, kuitenkin. Tänään piti mennä myös hakeen Puksulle safkaa  Agrimarketista, mut oli poikkeuksellisesti mennyt kiinni tuntia aikasempaa, kuin normaalisti. Onhan sillä nyt ruokaa, mut noi jääkin sitten "hätävaraksi" :)

Ens viikolla meillä onkin syysloma. JES!! Vaik tuntuu, et on muutenki vaa lomaillu, kun kouluäiviä on niin vähän kun noilla muilla on sitö ehostusta. Mut ens viikol on iha VIRALLINE loma :)

Huomenna myöskin työpäivä. Alkaa kuitenkin vasta klo 13. Töiden jälkeen suunnaks sali. Levo tai Easyfit. Haukkari-ojentaja reeni vois olla komia ja siihen viel vattat päälle.

Nyt suihkun, hampaidenpesun ja tupakan jälkeen nukkuilemaan, et pääsee aamulla yläs kun toi yks paksukainen alkaa mua herätellä!

PS. Puksu saa ulko-oven auki, jos se ei oo lukossa.
PPS. Liityin eilen Instagramiin. Sielt löytää nimimerkillä herotar.

GUTNAT!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti