maanantai 21. lokakuuta 2013

Maanantai ja sen mukainen fiiliskin..

Alotampa postauksen pitkästä aikaa kuvalla. Tollasella olemuksella tänään liikenteessä.

Tuntuu, et viimonen viikko on ollut semmone, ettei niinku millään ois aamusin jaksanu nousta sängystä. Ärsyttävää.

Sanna tuli aamulenkille meille. (Aamupäivällä...). Tässä kohellettiin jotain. Luca ja Peppe meni tirsoille ja me lähettiin Sannan kanssa Pubiin kahville.

Sieltä heitin Sannan kotiin ja kävin kaupassa.

Ukoille tein ruoaks pastaa ja kinkku-pekoni kastiketta. Ite sitten söin ruikkaria.

Pakkasin Lucan ja Puksun autoon ja lähettiin Pihlavaan. Sinne tehtiin vaan pikavisiitti. Siitä suunnattiin Kyläsaareen. Puksu oli ihan puhki kun tultiin kotiin. Oli kiva peuhata Unton kanssa :)

Salkkareiden jälkeen menin Sallan luo. Vein Enskalle maissinaksu pussin :) Tosin Hra oli jo nukkumassa., joten nauttikoot antimistaan huomenissa..

Siittä Kirkan kanssa salille. Olkapää- ja rintareeni.

-Rintaa ristitaljassa. 2x10 12,5kg ja 2x8 15kg
-Rintaa penkissä (smith) 2x10 30kg ja 2x6 40kg
-Olkapäät smithissä 2x8

-Olkapäät alataljassa 1x10 12,5kg
-Olkapäät 4kg:n käsipainoilla (sivuille) 1x8
-Olkapäät 7-8kg käsipainoilla rinnalta ylös kääntäen 1x8
^ superina 4 kertaa.

-Rintaa käsipainoilla 4x10 10kg/käsi
-Rintaa laitteessa 2x10 25kg 1x10 35kg ja 1x6 45kg
Pun. toppi joku halpislöytö..Aika karsee mut salilla menee ihan hyvin..
Olkapää alko oikeen viimosen päälle vineemään. Vipunostot jäi tekemättä. AARRGGHH! Tuntuu jopa tää kirjoittaminen tosi inhottavalta kun jomottaa....Toivotaan, et huomenna jo parempi.

Huomenna ois tarkotus mennä Levolle. Jos jaksaa, ni myöhempää sit viel kaverin kanssa keskustaan. Katsellaan.. Nyt oon taas alkanu miettii näit mu ylijäämä nahkojani. Siis sillon, kun oon ollut VALTAVAN kokoinen....Ni oon ollut ehkä enemmän kuitenkin sinut kroppani kans, kun nyt. Tai siis en ollut, mut en myöskään jatkuvasti miettinyt, et mitä puen päälleni, et miltä mikäkin paikka missäkin vaatteessa näyttää. Olin ISO ja that's it. Ihan sama mitä puki päälleen niin eipä ne ihrat siitä mihkään kadonnut.
 Nyt, kun mulla ei oo enään juurikaan tissejä, tai siis on...Nahat. Mut enivei. Tää valtava nahkaryökkiö mun vatsan alueella vaan kasvaa. Nyt, jos ikänä, ois aika alkaa säästämään sitä leikkausta varten...Iha 4riil.
 Jos mä alan nyt oleen sinut itseni kanssa ( Ja varsinkin sitten kun tästä on se -20kg- -15kg) ni jos mu kropastani roikkuu jotain helvetin ylijäämä nahkaa ni morjes.
 Nyt kuitenkin esim. salille lähtiessä oon alkanut miettiä, et mitä oikein laitan päälleni. Haukkari ja ojentaja päivinä en tykkää laittaa hihattomia. Hauiskäännöissä ja vasaraotteella tehtynä kivasti noi allinahat tursuaa.
 Eikä mua kiinnosta, et mitä muut ajattelee, vaan kun se häiritsee MUA!!!

Huomenna selkäreeni. Aattelin koittaa, et joko mavessa ois tapahtunu jotain edistystä. Nouseeko enemmän kuin viimeks, ku oon enkkoja koittanut. Let's see.

Nyt suihkun kautta unille.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti